Vores metode

Åben Virksomhed har udviklet en fast metode, som alle undervisningsforløb skal leve op til. Metoden skal sikre, at tilbuddene er vedkommende og relevante for skolerne og den læring, der foregår her – og samtidig give virksomheder et godt grundlag for at være en del af indsatsen.

I samarbejde med faglærere udvikler vi undervisningsforløb, der passer ind i de faglige mål for de relevante fag i grundskolen eller gymnasiet. I alle undervisningsforløb foregår en del af undervisningen på en virksomhed eller med en virksomhedsrepræsentant.

Når det undervisningsfaglige er på plads, sørger vi for at finde virksomheder i nærheden af din skole, som har lyst til at få besøg af lokale skoleklasser og vise virksomheden og det arbejde, de udfører frem.

Alle undervisningstilbud er gratis og landsdækkende.

Mød en udvikler – Torben
Mød en udvikler – Torben

Her i videoen kan du møde Torben, som har udviklet forløbet “Byg en vej – Teknologi og asfalt” til 1. – 2. og 5. – 6. klasse til N/T faget. Hør hans tanker om forløbet, og hvad eleverne kan se på et asfaltværk.

“De kommer med nogle helt friske ideer”
“De kommer med nogle helt friske ideer”

Hør virksomhedsrepræsentanter fortælle om deres erfaringer med besøg af elever som del af Åben Virksomheds undervisningsforløb.

2.g klasse på besøg hos COWI
2.g klasse på besøg hos COWI

Hør direktøren fra COWI og elever og lærer fra Virum gymnasium fortælle om deres oplevelse med et virksomhedsbesøg hos COWI.