undervisningsforløb for

Madkundskab

Filtrér undervisningsforløb efter
Vælg et eller flere fag
Vælg en eller flere målgrupper
Fag: Afsætning
Fag: Erhvervsøkonomi
Fag: Billedkunst
Fag: Biologi
Fag: Bioteknologi
Fag: Dansk
Fag: Fysik
Fag: Fysik og kemi
Fag: Færdselslære
Fag: Geografi
Fag: Geovidenskab
Fag: Håndværk og Design
Fag: Idræt
Fag: Informatik
Fag: Kemi
Fag: Madkundskab
Fag: Matematik
Fag: Naturgeografi
Fag: Natur og teknologi
Fag: Samfundsfag
Fag: Uddannelse og job
Målgruppe: 0. klasse
Målgruppe: 1. klasse
Målgruppe: 2. klasse
Målgruppe: 3. klasse
Målgruppe: 4. klasse
Målgruppe: 5. klasse
Målgruppe: 6. klasse
Målgruppe: 7. klasse
Målgruppe: 8. klasse
Målgruppe: 9. klasse
Målgruppe: 10. klasse
Målgruppe: A-niveau
Målgruppe: B-niveau
Målgruppe: C-niveau
Målgruppe: Børnehaver & Dagtilbud
Målgruppe: Fagpersoner
Målgruppe: Lærere & Pædagoger
Målgruppe: Ungdomsuddannelser
Årstid: Januar
Årstid: Februar
Årstid: Marts
Årstid: April
Årstid: Maj
Årstid: Juni
Årstid: Juli
Årstid: August
Årstid: September
Årstid: Oktober
Årstid: November
Årstid: December
Årstid: Hele Året
4. klasse, 5. klasse, 6. klasse, 7. klasse, 8. klasse, 9. klasse
Madkundskab

I dette undervisningsforløb til madkundskab inviteres eleverne til at dykke ned i en del af historien, og de får en forståelse for forskellige tilberedningsteknikker og grundmetoder i fremstillingen af elementer til smørrebrød. På besøget præsenteres eleverne for madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.

2. klasse, 3. klasse, 4. klasse, 5. klasse, 6. klasse
Matematik

Når der skal laves regnskab, indkøbes varer til lageret og tælles kasse op i en butik, spiller matematik en stor rolle. Men hvordan driver man egentlig en butik og sælger varer – og hvor kommer matematik ind i billedet?