Efterlysning: Jer, der arbejder professionelt med madlavning

Arbejder du i en mega fed virksomhed, der beskæftiger sig professionelt med fødevarer og madlavning? Og har du og din virksomhed lyst til at vise jeres arbejdsplads frem til danske skoleelever og lade dem prøve kræfter med selv at lave noget mad? Så er det jer, vi er på jagt efter!

Vil du og din virksomhed være med til at øge madglæden hos børn og unge, give dem smagsoplevelser og lære dem om, hvordan man kan arbejde professionelt med madlavning?

Som en del af Åben Virksomheds undervisningsforløb Fra råvarer til frokost besøger danske skoleelever virksomheder som jeres, der kan give dem et indblik i branchen. Vi har allerede en masse fede virksomheder med ombord – supermarkeder som Føtex og Bilka, kantiner som Food by Coor og et hotel som Nyborg Strand for bare at nævne et par stykker – men der er plads til mange flere!

Der er nemlig rift om besøgene blandt skolerne!

Skriv til os, hvis du eller nogen, du kender, bør have chancen for at vise danske skoleelever, hvor sjovt det kan være at arbejde professionelt med madlavning!

SENESTE NYT FRA ÅBEN VIRKSOMHED

Lærer: Virksomhedsbesøgene har været en øjenåbner for mine elever

Catharina og hendes kollegaer har sammen med deres elever været på mere end 15 virksomhedsbesøg det sidste år. Her fortæller hun lidt om deres erfaringer og om, hvorfor de prioriterer virksomhedsbesøgene så højt.

Nyt forløb til gymnasiet: En verden i brand

Vi har netop lanceret vores nyeste forløb til gymnasiet – En verden i brand – hvor eleverne bliver meget klogere på humanitære organisationers arbejde i krig og katastrofer.

Snart kan elever besøge Hotel Nyborg Strand i madkundskab

Hvordan driver man et stort køkken? Hvad laver en receptionist på et hotel, og hvad laver man egentlig, når man er i lære som kok? Snart vil Hotel Nyborg Strand være en af de virksomheder,…