Undervisningsforløbet

Kroppens rejse

I takt med at vi mennesker bliver ældre, gennemgår vores krop en udvikling – men hvad sker der egentlig helt konkret med kroppen, når vi bliver ældre?

I dette forløb, der er udviklet til 3.-4. klasse i biologifaget, dykker eleverne ned i den rejse, vores krop gennemgår gennem livet. De tegner og taler om menneskets anatomi, lærer, hvordan livsstil kan påvirke kroppen og får en forståelse for, hvad der sker med kroppen, når vi bliver ældre; hvordan påvirkes vores sanser for eksempel? Hvorfor er det vigtigt, at man bliver ved med at dyrke motion og er aktive gennem hele livet? Og hvad er de synlige tegn på aldring?

Som en vigtig del af forløbet besøger klassen et plejecenter hvor eleverne får mulighed for at møde og interviewe stedets ældre beboere og høre om, hvordan det er at bo på et plejecenter. De får også lov at snakke med plejehjemmets ansatte, som fortæller om, hvilke behov de ældre har for hjælp og hvorfor.

SMART

Klik på "SKIFT" og indtast en adresse, så beregner vi afstande til alle forløb ud fra den. Du kan altid klikke på "SKIFT" for at ændre til at vise nyeste forløb først.

Viser lige nu forløb baseret ud fra:
Viser lige nu forløb baseret ud fra:
Viser lige nu forløb sorteret efter:
Din nuværende lokation Nyeste forløb
Gratis
3. klasse
4. klasse
Hele Året

Gør dine elever klogere på menneskekroppen, og den rejse den er på gennem livet. I forløbet skal klassen besøge Attendo A/S plejehjem i Vonsildhave Kvarteret i Kolding for at få en forståelse for aldring og kroppens udvikling, samt møde mennesker der bor og arbejder på et plejehjem.

Mere info og kontakt
Gratis
3. klasse
4. klasse
Hele Året

Gør dine elever klogere på menneskekroppen, og den rejse den er på gennem livet. I forløbet skal klassen besøge OK-Fondens plejehjem Baeshøjgård i Vig for at få en forståelse for aldring og kroppens udvikling, samt møde mennesker der bor og arbejder på et plejehjem.

Mere info og kontakt
Gratis
3. klasse
4. klasse
Hele Året

Gør dine elever klogere på menneskekroppen, og den rejse den er på gennem livet. I forløbet skal klassen besøge Attendo A/S plejehjem i Frederikssund for at få en forståelse for aldring og kroppens udvikling, samt møde mennesker der bor og arbejder på et plejehjem.

Mere info og kontakt
Gratis
3. klasse
4. klasse
Hele Året

Gør dine elever klogere på menneskekroppen, og den rejse den er på gennem livet. I forløbet skal klassen besøge Forenede Cares plejehjem Bøgeskovhus for at få en forståelse for aldring og kroppens udvikling, samt møde mennesker der bor og arbejder på et plejehjem.

Mere info og kontakt
Gratis
3. klasse
4. klasse
Hele Året

Gør dine elever klogere på menneskekroppen, og den rejse den er på gennem livet. I forløbet skal klassen besøge Nørager Friplejehjem for at få en forståelse for aldring og kroppens udvikling, samt møde mennesker der bor og arbejder på et plejehjem.

Mere info og kontakt
Det siger lærerne
Det siger lærerne

Lærernes mening om at deltage i DA Åben Virksomheds undervisningsforløb.

Det siger virksomhederne
Det siger virksomhederne

Virksomhedernes mening om at deltage i DA Åben Virksomheds undervisningsforløb.

Det siger eleverne
Det siger eleverne

Elevers mening om at deltage i DA Åben Virksomheds undervisningsforløb.