Læs, hvad lærere og virksomheder siger om at deltage i Åben Virksomhed

Det siger lærerne

 • ”Besøget hos Flying Tiger var utroligt informativt og givende for vores elever. De var engagerede på deres forskellige niveauer og lærte meget om matematik i detailhandlen.”
  – Gry Houmann Petersen, lærer på Skolehjemmet Skovgården

 • “I går var vi på et supergodt virksomhedsbesøg hos Knud Larsen. Sherie var fantastisk. Hun talte til børnene præcis på deres niveau og viste dem bl.a. farveblanderen. Stor succes, børnene hoppede i begejstring i takt med maskinen!”
  Jonna Langhede, Frydenhøjskolen 

 • “Vi har i dag været på besøg hos NCC i Ejby.  Det har været enormt lærerigt, og vi har virkelig fået en på opleveren. De er enormt gæstfri og havde virkelig gjort sig umage for at lave en god dag for os.”
  – Tanna Claridge, lærer på Ramløse Skole

Det siger virksomhederne

 • ”Besøget var en klar 5’er. Selv elever, der i starten ikke virkede interesserede, blev det efterhånden og stillede relevante spørgsmål til produkter, vores virksomhed og de forskellige jobfunktioner vi har her.”
  – Gitte Bruun-Simonsen, Softline A/S


 • ”Eleverne stillede en masse gode og nysgerrige spørgsmål, og særligt vores mange maskiner og robotter skabte stor begejstring.”
  – Liselotte Raith Hansen, Trelleborg Sealing Solutions Helsingør


 • ”Det er en kæmpe fornøjelse at møde eleverne, vi oplever altid, at de er utroligt nysgerrige, og at det faglige niveau er højt.”
  – Mikael Kolding, Proshop

 • “Vi havde besøg af en oplagt klasse fra Aalborghus Gymnasium. Vi præsenterede dem for brug af matematik i fagene konstruktioner og vand/kloak samt udfordrede eleverne med opgaver indenfor fagene. De var nysgerrige og spurgte ind til det, de blev præsenteret for!”
  – Tue Strøm, Moe A/S
Mød en udvikler – Torben
Mød en udvikler – Torben

Her i videoen kan du møde Torben, som har udviklet forløbet “Byg en vej – Teknologi og asfalt” til 1. – 2. og 5. – 6. klasse til N/T faget. Hør hans tanker om forløbet, og hvad eleverne kan se på et asfaltværk.

“De kommer med nogle helt friske ideer”
“De kommer med nogle helt friske ideer”

Hør virksomhedsrepræsentanter fortælle om deres erfaringer med besøg af elever som del af Åben Virksomheds undervisningsforløb.

2.g klasse på besøg hos COWI
2.g klasse på besøg hos COWI

Hør direktøren fra COWI og elever og lærer fra Virum gymnasium fortælle om deres oplevelse med et virksomhedsbesøg hos COWI.