OBS: Nyborg Strand tager kun imod skolebesøg i perioden fra d. 1 januar – d. 1 maj.
Besøg Hotel- og konferencecenteret Nyborg Strand, og vis dine elever, hvordan et køkken på et hotel- og konferencecenter drives. Eleverne vil få rundvisning i restraurenterne og i køkkenet samt en introduktion til kokkefaget og kokkeuddannelsen. Derefter skal eleverne selv prøve kræfter med faget: de skal bla. lave mocktails og tilbrede burgere i Nyborg Strands køkken.
Besøg Bilka Tilst, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg Bilka Ishøj, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Dette forløb egner sig bedst til små hold, der da MAX kan være 5 elever i produktionen ad gangen.
Besøg detailslagteren i Føtex Silkeborg Torvet, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg Meny i Køge, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg Dennis’ delikatesse i Rønne, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Dette forløb egner sig bedst til små hold, der da MAX kan være 8 elever i produktionen ad gangen.
Besøg detailslagteren i Føtex Nyborg, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg detailslagteren i Føtex Aabenraa, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg Salling Group Bakery i Brabrand, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan Salling Group Bakery laver konditorkager og sandwiches, inden de ender i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Salling tager desværre ikke imod besøg frem til uge 42.
Besøg Bilka i Horsens, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg Bilka i Holstebro, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg detailslagteren i Føtex i Horsens, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Horsens har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Besøg detailslagteren i Bilka i Skalborg, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Bilka Skalborg har ikke plads til en hel klasse i bager- og slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Besøg Meny i Herning, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg en detailslagter og detailbager hos Bilka i Næstved, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg en detailslagter og detailbager hos Bilka i Vejle og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg en detailslagter og detailbager i Føtex Venusvej i Fredericia, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Venusvej Fredericia har ikke plads til en hel klasse i bager- og slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Besøg en detailslagter og detailbager i Bilka i Esbjerg, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Delikatessen tager imod besøg på tirsdage og onsdage.
Besøg en detailslagter og detailbager i Bilka i Odense, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg en detailslagter og detailbager i Bilka i Viborg, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Bilka Viborg har ikke plads til en hel klasse i bager- og slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Besøg en detailslagter og detailbager i Bilka i Kolding, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Bilka Kolding har ikke plads til en hel klasse i bager- og slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Føtex Frederikssund har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Kom ud og mød en detailslagter i Føtex Frederikssund. I dette undervisningsforløb til madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget oplever eleverne, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarerne bliver behandlet inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg en detailslagter i Føtex Friheden i Hvidovre, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Friheden har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Besøg en detailslagter i Føtex i Brønderslev, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Brønderslev har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Besøg en detailslagter i Føtex i Middelfart, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Middelfart har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Besøg en detailslagter i Føtex Kolding Syd, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg en detailslagter i Føtex Mariagervej i Randers, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Mariagervej har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Besøg en detailslagter i Føtex Kolding City, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg en detailslagter i Føtex i Sønderborg, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Besøg en detailslagter i Føtex i Skæring, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Skæring har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Besøg en detailslagter i Føtex i Ringsted, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Ringsted har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Besøg en detailslagter i Føtex i Thisted, og vis dine elever, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarer bliver forarbejdet eller tilberedt, inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre – og så bliver de præsenteret for nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Thisted har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Føtex Viborg har ikke plads til en hel klasse slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Kom ud og mød en detailslagter i Føtex Viborg. I dette undervisningsforløb til madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget oplever eleverne, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarerne bliver behandlet inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Kom ud og mød en detailslagter i Føtex Frederica City. I dette undervisningsforløb til madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget oplever eleverne, hvordan et professionelt køkken fungerer. De ser, hvordan råvarerne bliver behandlet inden de ender i køledisken eller i delikatesseafdelingens montre og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.