Fra råvarer til frokost
Undervisningsforløbet består af undervisning på skolen, et besøg i et professionelt køkken og undervisning på skolen igen. Det giver eleverne et hands-on indtryk af, hvordan det, de lærer i faget, bruges hver dag i verden omkring dem. Forløbet er udviklet, så det opfylder Fælles Mål i madkundskab, samt Uddannelse og job.
Antal lektioner
- 4 undervisningsgange af 2 lektioner
- 2 timer og 30 min. besøg hos en slagter/bager/hotelrestaurant
- 1 undervisningsgang af 2 lektioner.
SE HVORDAN DU GØR PÅ FORSIDEN AF LÆRERVEJLEDNINGEN
Tidspunkt
Målgruppe
Fag
Til virksomheden

Hvor?
MENY Herning
Dæmningen 17
7400 Herning
E-mailadresse
Kontaktperson
Kontakt butikken for at aftale et besøg:
Torben Jensen
MENY Herning
torben.jensen2@meny.dk
23 21 01 96