Undervisningsforløbet

Kosttilskud og stærke vitaminer

Sundhed har stor betydning for alle menneskers livskvalitet. Hvad er kosttilskud, naturmedicin, vitaminer og mineraler, og hvordan kan det bidrage til et sundere liv?

Det undersøger eleverne i dette forløb, hvor de arbejder med en selvvalgt problemstilling. Det kunne fx handle om hudsygdomme, om de indre organer, blodbaner eller tarmsystemet, hvor eleverne blandt andet undersøger, hvilke sygdomme der findes, hvordan de behandles, og hvad vi mennesker selv kan gøre for at forebygge sygdomme – og ikke mindst, hvordan teknologien kan bidrage til øget livskvalitet og velvære.

I forløbet får eleverne generel viden om menneskets sundhed og forskellige faktorers påvirkning på sundhed og levevilkår.

Forløbet kan bruges individuelt i fagene biologi, fysik/kemi og geografi – eller som fællesfagligt forløb på tværs af fagene. I biologi arbejder eleverne med kroppens forsvarsmekanismer og dykker ned i, hvad kroppen kan bruge vitaminer og mineraler til, i geografi bliver eleverne klogere på forskellige levevilkår rundt om i verden og får viden om, hvordan forskellige geografiske forudsætninger har betydning for sundheden – og i fysik/kemi får de indblik i stoffers fysiske og kemiske egenskaber og arbejder med reaktionsskemaer.

I forløbet besøger klassen en virksomhed, der arbejder med fremstilling af kosttilskud.

SMART

Klik på "SKIFT" og indtast en adresse, så beregner vi afstande til alle forløb ud fra den. Du kan altid klikke på "SKIFT" for at ændre til at vise nyeste forløb først.

Viser lige nu forløb baseret ud fra:
Viser lige nu forløb baseret ud fra:
Viser lige nu forløb sorteret efter:
Din nuværende lokation Nyeste forløb
Gratis
8. klasse
9. klasse
Hele Året

Virksomheden kan ikke besøges i øjeblikket pga. COVID-19. 

Besøg Natur-Drogeriet A/S og lær om kosttilskud og stærke vitaminer. I dette fællesfaglige forløb i fysik/kemi, geografi og biologi, vil eleverne lære om kroppen og om forskellen på medicin, kosttilskud, naturlægemidler og stærke vitaminer og mineraler. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvad Natur-Drogeriet A/S arbejder med, inden for naturlægemidler og udvikling af produkter.

Mere info og kontakt
Det siger lærerne
Det siger lærerne

Lærernes mening om at deltage i DA Åben Virksomheds undervisningsforløb.

Det siger virksomhederne
Det siger virksomhederne

Virksomhedernes mening om at deltage i DA Åben Virksomheds undervisningsforløb.

Det siger eleverne
Det siger eleverne

Elevers mening om at deltage i DA Åben Virksomheds undervisningsforløb.