Undervisningsforløbet

Kosttilskud og stærke vitaminer

Sundhed har stor betydning for alle menneskers livskvalitet. Hvad er kosttilskud, naturmedicin, vitaminer og mineraler, og hvordan kan det bidrage til et sundere liv?

Det undersøger eleverne i dette forløb, hvor de arbejder med en selvvalgt problemstilling. Det kunne fx handle om hudsygdomme, om de indre organer, blodbaner eller tarmsystemet, hvor eleverne blandt andet undersøger, hvilke sygdomme der findes, hvordan de behandles, og hvad vi mennesker selv kan gøre for at forebygge sygdomme – og ikke mindst, hvordan teknologien kan bidrage til øget livskvalitet og velvære.

I forløbet får eleverne generel viden om menneskets sundhed og forskellige faktorers påvirkning på sundhed og levevilkår.

Forløbet kan bruges individuelt i fagene biologi, fysik/kemi og geografi – eller som fællesfagligt forløb på tværs af fagene. I biologi arbejder eleverne med kroppens forsvarsmekanismer og dykker ned i, hvad kroppen kan bruge vitaminer og mineraler til, i geografi bliver eleverne klogere på forskellige levevilkår rundt om i verden og får viden om, hvordan forskellige geografiske forudsætninger har betydning for sundheden – og i fysik/kemi får de indblik i stoffers fysiske og kemiske egenskaber og arbejder med reaktionsskemaer.

I forløbet besøger klassen en virksomhed, der arbejder med fremstilling af kosttilskud.

Materialer til forløbet
Til eleven
Til virksomheden

SMART

Klik på "SKIFT" og indtast en adresse, så beregner vi afstande til alle forløb ud fra den. Du kan altid klikke på "SKIFT" for at ændre til at vise nyeste forløb først.

Viser lige nu forløb baseret ud fra:
Viser lige nu forløb baseret ud fra:
Viser lige nu forløb sorteret efter:
Din nuværende lokation Nyeste forløb
Gratis
8. klasse
9. klasse
Hele Året
Forløbet udbydes af

Besøg Natur-Drogeriet A/S og lær om kosttilskud og stærke vitaminer. I dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om kroppen og om forskellen på medicin, kosttilskud, naturlægemidler og stærke vitaminer og mineraler. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvad Natur-Drogeriet A/S arbejder med inden for naturlægemidler og udvikling af produkter.

Mere info og kontakt
“Det bliver mere levende for eleverne”
“Det bliver mere levende for eleverne”

Hør fire lærere fortælle om deres oplevelse med virksomhedsbesøg som en del af undervisningen.

“De kommer med nogle helt friske ideer”
“De kommer med nogle helt friske ideer”

Hør virksomhedsrepræsentanter fortælle om deres erfaringer med besøg af elever som del af Åben Virksomheds undervisningsforløb.

2.g klasse på besøg hos COWI
2.g klasse på besøg hos COWI

Hør direktøren fra COWI og elever og lærer fra Virum gymnasium fortælle om deres oplevelse med et virksomhedsbesøg hos COWI.